Sonim toestellen

De ruggedized (robuust en stootvast) telefoontoestellen die Telepointer levert zijn gemaakt door Sonim. Dit zijn de Rolls Royces onder de telefoons.
Telepointer is Gold van Sonim toestellen.sonim


De producten van Sonim

Sonim maakt de meest onverwoestbare telefoons ter wereld, de Xtreme Performance (XP). Als enige leverancier ter wereld leveren ze mobiele telefoons met IP67 (International Protection) certificering.


De AE-waarde en IP-waarde drukt de mate van stofdichtheid (eerste karakter ‘6') en waterdichtheid (tweede karakter ‘7') uit. Dit houdt in dat uw toestel met een IP67 certificering geheel stof- en waterdicht zijn.


Daarnaast produceert Sonim, in samenwerking met het bedrijf ECOM, zelfs toestellen die explosievrij zijn. Lees over intrinsieke veiligheid.


Uitzonderlijke telefoons

De toestellen van Sonim zijn voorzien van een speciale accu, met een extreem lange standby-tijd (tot 2 maanden). Deze toestellen zijn werkzaam bij extreme temperaturen van -20° C tot +60° C, bestand tegen stof en zand en waterdicht. Ze hebben een speciaal toetsenbord (ook te bedienen met handschoenen aan), zijn valbestendig (tot 2 meter hoogte op beton) en produceren desgewenst extra luide audio / beltonen, zodat ze optimaal werken in luidruchtige omgevingen. Enkele toestellen van Sonim beschikken over een drukbestendig en krasvast Gorilla display.


Op veertien punten de beste

Geen enkele technische standaard dekt volledig de robuustheid van de Sonim toestellen. Deze telefoons zijn getest volgens de "Rugged Performance Standards" van Sonim, een test op basis van veertien criteria, waarmee de hoogste kwaliteit voor de telefoons gewaarborgd wordt. Deze testen komen tegemoet aan de vereisten van extreem en robuust werk en extreme levensstijlen.


Sonim ondersteunt haar toestellen met een garantie van drie jaar.


Neem voor meer informatie contact met ons op.