De zekerheid van kwaliteit

Zekerheid van kwaliteit


Onderzoek heeft uitgewezen dat voor een klant een drietal zaken doorslaggevend zijn bij het kiezen van een telecomleverancier: een kwalitatieve telecomdienst; scherpe prijzen; én een goede service en aftersales. De zekerheid van kwaliteit is de basis van telecom, immers: zonder kwaliteit verbleekt de prijs en is het leveren van service onmogelijk.

De zekerheid van kwaliteitKwalitatieve providers
De medewerkers op het hoofdkantoor van Telepointer en de regionale consultanten zijn allen goed opgeleid en bijzonder gemotiveerd om u optimaal van dienst te zijn. Daarnaast is Telepointer erg kritisch in het kiezen van kwaliteitsproviders, zoals KPN, Vodafone, T-Mobile en Yes-Telecom. Ook de leveranciers van onze mobiele hardware – zoals Nokia,Sonim, Samsung, AT,  BlackBerry, HTC en Apple – voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Testen van netwerken
Op het gebied van mobiele telefonie biedt Telepointer B.V.  haar klanten vooraf de keuze om netwerken te testen waarmee de klant nog geen ervaring heeft. Ondanks dat alle mobiele netwerken in Nederland doorgaans goed voldoen, vinden we het van belang dit op de (voor u) bedrijfskritische locaties te testen. Op deze manier voorkomt u een vervelende verrassing achteraf.