Partner Securitas als Alarmcentrale

Securitas behoort tot één van de grootste alarmcentrales van Nederland. Bovendien is Securitas als onderdeel van het Zweedse Securitas AB ook Europees en zelfs wereldwijd breed vertegenwoordigd. Kortom een totaalaanbieder op het gebied van beveiliging en bewaking.

 

Securitas Alert Services is erkend door het Ministerie van Justitie onder PAC-nummer 46 en is daarnaast door Kiwa N.V. gecertificeerd conform de BORG Regeling Particuliere Alarmcentrales. De alarmcentrale is ingericht voor de ontvangst van nagenoeg alle gangbare analoge en digitale alarmoverdragers, die de signalen via diverse infrastructuren, zoals PSTN, ISDN, RAM Mobile Data, X25 en IP-adressering kunnen doormelden.

 

Bij Securitas Alert Services staat u in directe verbinding met de alarmcentrale, de meest moderne in zijn soort. Bovendien beschikt de alarmcentrale over vakkundig getrainde en professionele centralisten die zorgdragen voor een correcte verwerking van de ontvangen alarmmeldingen. De alarmcentrale opereert zelfstandig en onafhankelijk; praktisch elk systeem of iedere installatie kan door uw installateur worden aangesloten. Nauwe contacten met de producenten van beveiligingsapparatuur garanderen dit en zorgen tevens voor een snelle integratie van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Tot het dienstenpakket van Securitas Alert Services behoren onder meer:

 

  • tracking & tracing van mobiele objecten en personen
  • alarmcentraledienste
  • teleservicediensten
  • videosurveillance en -verificatie
  • alarmopvolgingsdiensten
  • surveillance en objectbewaking